HET RECHERCHEWERK IS NU AAN JOU
Op klaarlichte dag is een lijk gevonden, midden in de stad! Jij hebt het dossier van de Flikken in handen gekregen. Los deze spraakmakende moord op door belangrijke locaties te bezoeken, alibi’s te controleren, de plaats delict te inspecteren en sporenonderzoek te doen. Een zeer vermakelijke manier om de stad en elkaar beter te leren kennen en ideaal als familie-uitje!

Met de spannende en leuke Flikken dossiers beleef je een halve dag plezier en ontdek je ook nog de leukste plekjes van de stad. Flikken is leuk voor iedereen van 8 tot 88 jaar en is te spelen in Utrecht, Den Haag, Deventer, Den Bosch, Valkenburg en Maastricht.

De bekende wielrenner Lex Armsterk is vorig jaar levenloos aangetroffen in het kuurpark nadat hij aan het trainen was voor de Amstel Gold Race. De politie van Valkenburg heeft ondanks veel speurwerk de zaak niet kunnen oplossen. Onlangs is nieuw bewijsmateriaal beschikbaar gekomen waarmee deze cold case alsnog opgelost kan worden.
De moord in Valkenburg is in ongeveer 2.5 uur op te lossen en is geschikt voor iedereen van 8 tot 88 jaar. Het spel is spannend vermaak voor families, vrienden en kleine groepen.

Stats & tags


Maastricht, Limburg, Nederland

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling