De mooiste tijd van het jaar is weer begonnen. Sprankelende lichtjes, gezellige muziek en leuke feestjes. Ook het muZIEum viert de feestdagen, maar dan in het donker. Beleef deze dagen, samen met een van onze gidsen en ervaar zelf hoe het is om blind of slechtziend te zijn.  De donkerbelevingen krijgen een winters tintje, er is een leuke kerstpuzzeltocht op het doe-plein en een speciale activiteit in het pikkedonker.

Bouw je eigen feestje in ’t donker
Met de gezellige dagen in aantocht, is het tijd voor een feestelijk avondje. Alleen hoe zorg je ervoor dat je huis in no time omgetoverd wordt als je niets kan zien? Dat kan je onder leiding van een blinde of slechtziende gids bij het muZIEum zelf komen ervaren. Ontdek hoe het is om in absolute duisternis je woonkamer klaar te maken voor een gezellig avondje met vrienden of familie. Vier jij de feestdagen met elkaar of krijg je het niet op tijd klaar?

Deze activiteit is te boeken in combinatie met een donkerbeleving, waar je ervaart hoe het is om blind te zijn of de Expeditie ribbelroute, waar je slechtziendheid ervaart. Voor meer informatie, data en tarieven ga je naar www.muzieum.nl/kerstvakantie.

Stats & tags

0

Nijmegen, Gelderland, Nederland
donker, feestdagen, kerst, museum, muzieum, oud en nieuw, Rondleiding

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling