Winterrijdag de Seinpaal bij de CactusOase

Winterrijdag in Country Christmas sfeer

Op 10 december a.s. is er tijdens de  Winterrijdag, met dit jaar als thema “Country Christmas Cactus”, weer van alles te doen en te beleven in de CactusOase.

Vanzelfsprekend rijden er treintjes van de Seinpaal op de 400m² grote LGB-baan in kerststijl.   Bezoekers met hun LGB-materieel zijn van harte welkom om eveneens van deze baan gebruik te maken. Dit kan zowel analoog als digitaal (te besturen via de Z21 app). Ook is er weer een spel waarmee de kinderen zich kunnen vermaken.

’s Middags tussen 13 uur en 16 uur worden kinderen extra ondergedompeld in een muzikale en creatieve Country Christmas-sfeer. Heldere Ster geeft samen met een groepje kinderen uit Ruurlo twee gezellige optredens. Er kan volop meegezongen worden met liedjes uit de Old West en met kerstliedjes.  En wie wil, kan meedoen met de cowboydans. Tussendoor krijgt de creativiteit volop de ruimte. Kinderen kunnen bijvoorbeeld met natuurlijke producten (stenen, dennenappels, takken)  kerstboompjes maken.

U kunt in de koffieruimte zien hoe de veelzijdige kunstenares Veronica van Koningsbrugge (die een schitterende galerie in de CactusOase heeft) te werk gaat bij het vervaardigen van een nieuw en prachtig kunstwerk.

Er is een stand met kerstartikelen van Diana en natuurlijk staat er een stand met de spullen van Aloe vera, met info van Anny Cactus en speciale gelimiteerde winterverzorgingsproducten gemaakt van de aloë-vera-plant!

Komt u ook gezellig meedoen en vindt u het leuk om in een ontspannen kerstsfeer te genieten?

Op deze dag is er vrij toegang voor de optredens in de koffieruimte en voor de demonstraties bij de modelspoorbanen. Bezichtiging van het Cactuspark kost de normale entree.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling