Wensconcert Sytse Buwalda op buitenplaats Berbice in Voorschoten

Al meer dan dertig jaar is Sytse Buwalda wereldwijd een veelgevraagde solist. Het zingen van liederen is één van zijn grootste passies. Hij heeft op internationale podia gewerkt met grootheden als Sir David Wilcocks, Maasaki Suzuki en Edo de Waart. Samen met luitist/gitarist David van Ooijen oogst hij veel succes met zijn bijzondere recitals in binnen en buitenland.

 

 

 

Feestelijke wensprogramma

De Vrienden van Berbice zijn bijzonder opgetogen over het feit dat deze bijzondere zanger, samen met gitarist en luitist David van Ooijen, een uniek wensconcert geeft in de rozentuin van de buitenplaats. Bij dit concert is namelijk het publiek de programmasamensteller; na aanmelding voor het concert mogen zij kiezen uit het muzikale repertoire dat David en Sytse in de loop van 25 jaar hebben opgebouwd. Het belooft dus een feestje te worden.

 

Muzikale middag in de rozentuin

Het programma begint om 14:00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 25,00, inclusief consumptie. Bij slecht weer gaat het feest niet door. Het aantal plaatsen in de rozentuin is, mede door de rozenperken maar vooral ook door de coronaregels die afstand afdwingen, helaas zeer beperkt. Als u er graag bij wilt zijn, meld u dan zo snel mogelijk aan via info@vriendenvanberbice.nl. U krijgt hierna bevestiging plus details over de betaling. Concertlocatie: Leidseweg 221 in Voorschoten. Geen parkeergelegenheid. Voor actuele informatie over de concerten en andere evenementen die door de Vrienden van Berbice worden georganiseerd: www.vriendenvanberbice.nl.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling