Voorjaarsvakantie bij het muZIEum

De blinde bouwmeester
Het muZIEum heeft je hulp nodig! Ons fort heeft te weinig torens en we zijn op zoek naar een bouwmeester en bouwers om deze klus te klaren. Als bouwmeester geef je ijzersterke instructies aan de bouwers zodat de blokken op de juiste plek terecht komen. Deze activiteit wordt natuurlijk helemaal in muZIEumstijl uitgevoerd. Dit houdt in dat ons fort gebouwd gaat worden in het pikkedonker. Je ziet dus geen hand voor ogen! Durf jij deze uitdaging aan te gaan en lukt het jullie om binnen de tijd ons fort te versterken? Na afloop kunnen jullie je ervaringen delen samen met de gids die de activiteit heeft begeleidt. Geniet daarna nog van een welverdiend drankje en/of gezond hapje bij onze bar op het zintuigelijke doe-plein waar wij rekening hebben gehouden met jouw goede voornemens!  

 Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een donkerbeleving, waar je ervaart hoe het is om blind te zijn of de Expeditie ribbelroute, waar je slechtziendheid ervaart.  

Carnaval in de donkerbelevingen
Dit jaar wordt er namelijk tijdens het carnavalsweekend (zaterdag 2 en zondag 3 maart) ook in de donkerbelevingen carnaval gevierd. Krijg jij het ook zonder zicht voor elkaar om de leukste carnavalsoutfit te scoren en de polonaise te lopen? Wij zijn erg benieuwd. Alaaf! 

 Voor meer informatie, data en tarieven ga je naar muzieum.nl/voorjaarsvakantie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling