Mei maand kortingsmaand bij het muZIEum!

Mei maand kortingsmaand bij het muZIEum

6 t/m 31 mei

 

Op ontdekkingstocht in het donker!

Stel je eens voor dat je geen auto’s meer ziet rijden, dat je de schimmel op het brood niet meer kan zien of niet weet waar de uitgang is. Welke invloed heeft dat op jou? Beleef de wereld in absolute duisternis onder begeleiding van één van onze blinde of slechtziende gidsen. Deze gids neemt je mee het pikkedonker in tijdens één van onze donkerbelevingen.

Bekijk Nijmegen door een andere bril
Naast onze donkerbelevingen hebben wij ook de Expeditie ribbelroute, deze unieke rondleiding door het stadscentrum van Nijmegen wordt gegeven door een gids met een visuele beperking. Het is geen gewone stadswandeling, want met behulp van een virtualrealitybril ervaar je tijdelijk hoe het is om slechtziend te zijn. De donkerbelevingen die in het muZIEum plaatsvinden zijn  helemaal gericht op blindheid. Met Expeditie ribbelroute krijg je letterlijk een kijkje in de wereld van slechtzienden.

3 + 1 gratis
Wil jij graag met je familie of vrienden naar het muZIEum komen voor een donkerbeleving of een Expeditie ribbelroute? Dan hebben jullie van 6 t/m 31 mei geluk, de 4e persoon mag dan ook gratis mee met jullie muZIEumbezoek.

Gebruik maken van deze actie? Bel ons dan nu op 024- 200 10 50, reserveer een beleving en profiteer van de korting! Meer informatie over deze actie vind je op onze website: muzieum.nl/agenda/mei-maand-kortingsmaand-bij-het-muzieum

.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling