Knutselen geblazen!

Nu de winter zijn eind nadert en de dagen weer langer worden, begint de natuur weer tot leven te komen. De eerste bloemetjes bloeien weer op en de eerste jonge diertjes komen om de hoek kijken. Het voorjaar staat ook in het teken van de grote voorjaarsschoonmaak. Zo ook bij het muZIEum. We zijn net verhuisd en hebben net honderden dozen in- en uitgepakt, maar nog steeds hebben we jullie hulp nodig om overal een goede bestemming voor te vinden. Zo ook alle oude knopen, touw, papier … Hier kunnen jullie mee aan de slag: knutsel je eigen voelschilderij! Zet eventueel één van de slechtziende brillen op om jezelf nog eens extra uit te dagen.

Expeditie ribbelroute
Ook onze belevingen staan in het teken van het voorjaar. Tijdens de Expeditie ribbelroute kan je proberen om slechtziend het voorjaarsseizoen te zien opkomen. Zie jij al de bloemen opkomen of de blaadjes weer aan de bomen? En welke invloed heeft slecht kunnen zien op je reukvermogen? Hoe ruikt het vers gemaaide gras bijvoorbeeld?

Donkerbelevingen
De voorjaarsvakantie staat ook in Nijmegen en omstreken bekend als de carnavalsvakantie. De donkerbeleving ‘Een dag uit het leven van…’ hebben we een carnavalstintje gegeven. Ook dagen we je aan het einde van de beleving nog eens extra uit. Of wil je juist de carnavalsgekte ontvluchten? Ga dan met ons mee op vakantie in onze donkerbeleving ‘Op vakantie met…’ en waan je alvast in zomerse sferen.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling