Herfstvakantie in het muZIEum (14 t/m 29 oktober)

 

De dagen worden korter en korter, bladeren krijgen de prachtigste kleuren en dwarrelen zachtjes naar beneden. Ze bedekken de bodem, maken de stoep glad, ritselen en verspreiden hun bosachtige geur. Het mag duidelijk zijn: het is herfst. Ook in het muZIEum. In de herfstvakantie van 14 tot en met 29 oktober is er een herfstproeverij in het donker, ontdek je het seizoen op een wel heel bijzondere manier én bieden we je een reden vroeg uit de veren te komen.

Vroege Vogel actie
Wakker worden terwijl het nog een beetje donker is. En dan is er buiten misschien ook nog wel zo’n gure herfstwind of slaat de regen je in je gezicht. Voor menigeen is het elk jaar weer wennen. Wij helpen je graag met een reden om toch je warme bed te verlaten. Reserveer je in de herfstvakantie één van de donkerbelevingen voor 11.00 uur dan ontvang je online extra korting! Benieuwd naar deze actie? Kijk hier voor meer informatie en boek snel!

Herfstproeverij
Herfstige chocoladehapjes, dat is wat je krijgt tijdens onze speciale herfstproeverij. Maar welke, dat zal je moeten voelen, ruiken en proeven, want het is pikkedonker om je heen. Lees hier meer over de herfstproeverij.

Herfstsfeer
Hoe mooi de herfstkleuren ook zijn, deze zal je in onze donkerbelevingen niet zien. Toch is ook daar het seizoen doorgedrongen. Laat je overige zintuigen het werk doen en wie weet ontdek jij wel een pompoen, paddenstoel of… ja, dat gaan we natuurlijk niet verklappen! Expeditie ribbelroute leid je dwars door het herfstige stadscentrum. Letterlijk bladeren op je pad dus. Vind jij dan nog je weg? En als je dan toch buiten bent, probeer ook eens het seizoen te ruiken. Na je beleving kan je op ons doe-plein zelf aan de slag met spelletjes, apps en braille. Ook hier komt de herfst je in al haar vormen tegemoet.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling