Aantal Bezoekers Uitjes Gevisualiseerd

Elk jaar worden er weer bergen cijfers gepubliceerd door alle verschillende uitjes, zoals omzetcijfers, winstcijfers, bezoekersaantallen, etc. En nu is het zeker interessant om te weten welk uitje het het beste doet, maar meestal worden deze cijfers getoond in saaie tabellen en overzichten en die slaan de meeste mensen dan toch maar over. (meer…)
Lees verder
  • 0

Gratis Uitjes

Uitjes worden steeds duurder, toegangsprijzen worden steeds hoger, de nieuwsberichten over de economie worden steeds grimmiger en particulier geld lenen om even de deur uit te kunnen is wellicht ook geen verstandige keuze. Gelukkig zijn er ook honderden uitjes die gratis zijn, heel goedkoop zijn, of gratis zijn voor kinderen! Op deze manier zijn dagjes uit gelukkig nog steeds betaalbaar, het enige wat je nodig hebt is een beetje benzine en boterhammen van thuis. (meer…)
Lees verder
  • 0

Leukste Uitjes Voor Je Eerste Date

Een eerste afspraakje is altijd spannend. Je maakt je op de dag zelf al druk om wat je aan gaat doen, of je wel in de smaak zult vallen bij de ander, of het wel gezellig zal zijn, of het gesprek stil zal vallen, enzovoort, maar het kan ook al heel lastig zijn om te bedenken wat jullie kunnen gaan doen tijdens die eerste date! Uit eten of naar de film is leuk maar wel heel standaard, en je wilt natuurlijk wel een goede indruk maken. AlleUitjes.nl maakt de keus wat makkelijker en heeft een overzicht gemaakt met leuke en originele dates en deze verdeeld in verschillende thema?s: sportief, cultureel, creatief en relax. (meer…)
Lees verder
  • 0

Vind Uitjes In Je Favoriete Stad!

AlleUitjes.nl is de site bij uitstek om leuke uitjes te vinden! Tot nu toe waren alle uitjes alleen te vinden door ze in te typen in de zoekbalk, of door in de 63 categorieën te kijken. Maar als je bijvoorbeeld een dagje uit wilt naar een stad, of je bent op vakantie in eigen land en je weet niets van de omgeving, dan is het wel handig als je een stad kunt selecteren en dat je dan een overzicht te zien krijgt met alles dat er in de buurt te doen is. Dat is precies wat AlleUitjes.nl heeft toegevoegd! (meer…)
Lees verder
  • 0

Kortingen op Uitjes Besparen Nederland 80 Miljoen

UTRECHT - Hoe plan jij een dagje uit? Je kiest een datum, je neemt een dag vrij van je werk, je laadt je camera op, je kijkt of er werkzaamheden op de weg/aan het spoor zijn en je zet je wekker. Er is een belangrijke stap die haast iedereen over het hoofd ziet en die kan je geld besparen. Google! (meer…)
Lees verder
  • 0

Binnen Uitjes bij Slecht Weer

We hebben net een heerlijke week achter de rug, maar als we heel eerlijk zijn is de zomer tot nu toe niet echt mooi geweest. Voor mensen die niet op vakantie gaan, maar van plan zijn om in Nederland leuke uitjes te gaan doen vallen veel van die plannen helaas in het water. AlleUitjes is er om die mensen uit de brand te helpen! Hier vind je een overzicht met de leukste uitjes van Nederland die je kunt doen bij álle weersomstandigheden, want ze zijn binnen en dus overdekt! (meer…)
Lees verder
  • 0

Zomervakantie, uitjes met kinderen.

Eindelijk, zomervakantie! Weken achter elkaar van vrije tijd en hopelijk mooi weer. AlleUitjes heeft een overzicht gemaakt van leuke uitjes die uitermate geschikt zijn om te gaan bezoeken met het gezin. (meer…)
Lees verder
  • 0

Vaderdag

Vaderdagkado. Ongeveer het moeilijkste wat er is. De meeste mensen kiezen elk jaar weer voor praktische kado's, zoals een stropdas, sokken, aftershave of een kadobon, maar is het niet veel leuker om iets leuks te gaan doen met je vader? AlleUitjes.nl heeft een heleboel uitjes waar je uit kunt kiezen, en noemt er hier nog een paar die uitermate geschikt zijn voor Vaderdag: (meer…)
Lees verder
  • 0

Pinksteren

Op 27 en 28 mei is het Pinksteren. Zoals altijd kun je erop vertrouwen dat je de leukste uitjes van Nederland hier, op AlleUitjes.nl, kunt vinden. Hieronder vindt je een overzicht van evenementen die dit jaar met Pinksteren te bezoeken zijn: (meer…)
Lees verder
  • 0

Hemelvaartsdag (17 mei)

Op 17 mei is het Hemelvaartsdag. Hierdoor hebben we weer een lekker lang weekend, en omdat het dan meestal al lekker weer is, is het heerlijk om er eens lekker op uit te gaan. (meer…)
Lees verder
  • 0