De gekke oude dames uit alle dorpen van het eiland kwamen samen voor een fijne vakantie en verlieten Tohua Island. De mannelijke dorpsoudsten waren maar wat blij en opgelucht dat de gekke oude dames er even niet zouden zijn. Zo konden ze ook geen chaos creëren tijdens het feest op het eiland later die dag. Maar die opluchting was onterecht, want als snel bleek dat er toch een hoop gekkigheid zou zijn….

Voor vertrek hebben de gekke oude dames alle kleine tiki’s opgeborgen. Zij vertegenwoordigen de kinderen van Tãwhirimãtea, de weergod en staan allemaal symbool voor een weerelement, zoals bijvoorbeeld; rukwinden, hagelstormen, regen etc. Deze actie heeft Tãwhirimãtea heel boos gemaakt en ze heeft er voor gezorgd dat een grote tropische storm richting het eiland komt. Die vormt een grote bedreiging voor de festiviteiten.

De mannelijke dorpsoudsten hopen dat zodra de tiki’s zijn teruggebracht naar Tãwhirimãtea, zij zal kalmeren en dat ook het weer zal opklaren en de festiviteiten kunnen beginnen.

Het is aan jullie om de tiki’s dus zo snel mogelijk te vinden, te bevrijden en terug te brengen naar Tãwhirimãtea.

Capaciteit: 12-48 spelers

Duur: 60-90 minuten

 

Locatie: Wij komen naar de door u gewenste locatie

Spel details: Het spel is geschikt vanaf 12 jaar met begeleiding. Vanaf 14 jaar is het spel zelfstandig te spelen

Stats & tags


Breda, Noord-Brabant, Nederland
bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bruiloft, clues, corporate, escape, evenement, event, Game, groep, groepen, Room, teambuilding, uitje, vrijgezel, vrijgezellendag

Overige informatie

Openingstijden

In overleg zijn alle gewenste tijden mogelijk op de door u gewenste locatie.

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling