Het Nederlands IJsbeelden Festival

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 14 december 2019 tot en met zondag 1 maart 2020 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle.

De IJsselhallen wordt voor en tijdens de Kerstvakantie, 14 december 2019 t/m 5 januari 2020, omgetoverd tot een Winter Wonderland. De verwarmde hallen worden aangekleed in winterse sferen met aangepaste horeca. Voor de kinderen wordt een speciaal Winter Wonderland KinderPlaza gecreëerd. Een plaza met gratis kermisattracties. Een treintje brengt u na het bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival gratis naar de binnenstad van Zwolle, slechts 7 minuten lopen verwijderd van de IJsselhallen.

Combineer je bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival met een bezoek aan de gezellige Hanzestad Zwolle. Een stad met een rijke geschiedenis, gezellige winkelstraten en met het vermogen om je smaakpapillen maximaal culinair te prikkelen. Zwolle is een stad die uitnodigt om ontdekt te worden. U bent meer dan welkom!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling