Pinkster Outdoor Event

Zet het in je agenda: 5 en 6 juni is het populaire Pinkster Outdoor Event eindelijk weer terug op Outdoorpark SEC Almere. 1e en 2e Pinksterdag zit vol activiteiten voor jong en oud, met volop gezelligheid. Daar wil je bij zijn!

 

Pinksteren Activiteiten

Er is veel te beleven: boogschieten, kanovaren, watertrampoline, lasergame, kruisboog- en luchtbuksschieten (v.a. 18 jr), boeren midgetgolf, twister, vlotvaren, bungee-run, mountainbiken, survivalbaan en nog veel meer.

Er is een springkussen, doe mee aan de hoepelworkshop of laat je toekomst voorspellen door een heuse waarzegster. Voor de allerkleinsten is er een baby-speelweide.

Pinksteren Beleven

Alle terrassen zijn open en op het grasveld kun je heerlijk relaxen. De muziek van DJ Denny maakt het extra gezellig! Neem je eigen picknickmand mee en een lekker kleed om op te zitten. Natuurlijk is ook de keuken van het outdoorpark open.

Rond vijf uur gaan de barbecues aan. Die kun je vrij gebruiken, neem lekker zelf je eten mee. Of kies je hapjes bij een van de kraampjes. Zoek een fijn plekje in het gras of aan een van de picknicktafels en geniet!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling